Close

Om Nabbes Taxi

Hej


Mitt namn är Sadiq Nassiri, men de flesta känner mig som 'Nabbe'. Under ett decennium har jag haft privilegiet att köra taxi i Hässleholm, en erfarenhet som har gjort att jag känner många av invånarna i staden.

I december 2022 tog jag det spännande steget att börja köra i egen regi. Nu erbjuder jag en personlig och dedikerad transporttjänst, anpassad till dina specifika behov. Jag tar på mig all sorts körning, inklusive budkörning, och jag är tillgänglig alla dagar i veckan, tack vare tillförlitlig back up när det behövs.

För att säkerställa att jag kan uppfylla dina transportbehov på bästa möjliga sätt, skulle jag uppskatta om du förbeställer resor till flyg eller tåg någon dag i förväg. Detta hjälper mig att planera min schema effektivt, men jag förstår att det ibland uppstår oplanerade behov, så jag tar naturligtvis också emot direktbeställningar.

Jag ser fram emot att vara din betrodda körningstjänst, leverera den bästa servicen och göra varje resa med mig till en positiv upplevelse.

Varmt välkommen,

Beställ på tel. 0451-13000

Eller boka online.

Boka din taxi direkt genom att ringa: 0451-13000